Toimitila 2018-05-08T17:06:48+00:00
Videoesittely

Vuokrataan liiketilat - Helsinki

Länsisatamankatu 29, Jätkäsaari, 00220 Helsinki #10759552

Monipuolinen liiketila Jätkäsaaresta joka sopii myös kahvilalle tai ravintolaksi.

Osoite
Länsisatamankatu 29, 00220 Helsinki
Tilatyyppi
Liiketilaa
69,5 m2
Tila soveltuu
Ravintola, kahvila
Kiinteistö
Tämä monipuolinen liiketila taipuu moneen liiketoimintaan, mukaan lukien ravintolaksi tai ravintolan pilvikeittiöksi. Tilan korkeat ikkunat takaavat erinomaisen katunäkyvyyden.

Liiketilan avara ja selkeä pohja mahdollistaa monet erilaiset tilaratkaisut. Vuokralaisella on mahdollisuus vaikuttaa esimerkiksi liiketilan lattian valintaan tai mahdollisten lisäseinien sijaintiin.

Liiketilan sisäänkäynnin ohessa on tilava tuulikaappi jossa on myös inva wc. Henkilökunnalle on oma sosiaalitila jossa on pukukaapit sekä suihku. Suihkutila on myös muunnettavissa henkilökunnan omaksi vessaksi.

Liiketilassa on valmiiksi asennettu ravintolalle tarvittava rasvahormi ja rasvakaivo. Vuokranantaja asentaa keittiöön ruoan laittoon tarvittavan huuvan ja vastaa sen huollosta. Rasvakaivon tyhjentäminen tehdään myös vuokranantajan toimesta. Vuokranantaja toteuttaa kustannuksellaan liiketilaan myös putki- ja asennustyöt. Vuokralaisella on käytössä myös kiinteistöhuollon palvelut.

Vuokralaisen vastuulle jää keittiölaitteet, sisustus ja kalustus.
Sijainti
Liiketila sijaitsee vilkkaalla asuinalueella asuintalon kivijalassa. Hyväntoivonpuisto sekä Raitiovaunu 9 ja 8 päätepysäkki aivan vieressä.
Ympäristö
Kiinteistö on savuton ja tupakoitsijoille on oma merkitty tupakointialue.
Pysäköinti
Vuokralaisella on mahdollisuus vuokrata pysäköintioikeus viereisestä parkkihallista.
Palvelut
Alueen läheisyydessä on päiväkoteja, kouluja ja businessparkkien asiakkaita. Kaapelitehdas ja tanssin talo aivan lähettyvillä. Alepa ja Lidl aivan kulman takana sekä K-citymarket muutaman sadan metrin päässä.
Kulkuyhteydet
Raitiovaunupysäkki 70 m
Bussipysäkki 70 m
Ruolahden metroasema1,2 km
Länsiterminaali 650 m
Muuta
Tutustu tiloihin kätevästi 3D virtual kierroksen avulla ja pääset kiertämään tilat kätevästi ennen varsinaista esittelyä ja pääset tutustumaan pohjakuvaan kätevästi.
Vapautuu
Kysy
Rakennusvuosi
2022
Energiatehokkuusluokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Ota yhteyttä

Comreal Oy LKV

Joonas Nilsson
Näytä puhelinnumero 044 328 3425

Ota yhteyttä, niin kerron lisää kohteesta. Huomasithan, että kaikki kohteemme ei ole esillä internetissä. Kerro meille tilatarpeesi, niin etsimme sinulle oikean tilan.

Tilahakumme on maksuton.

  http://www.comreal.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Länsisatamankatu 29, Helsinki

Tietosuojaseloste