Myyntipalvelut 2019-03-01T12:51:10+00:00

Myyntipalvelut

Comrealin välittäjillä on satojen kauppojen kokemus onnistuneista kiinteistökaupoista. Kokemus on luonut mittavan tiedon kotimaisista ja ulkomaisista kiinteistösijoittajista. Viimeaikoina ostajina on ollut lisääntyvästi käyttäjäostajat, joita markkinointitiimi tavoittaa päivittäin.

Ostotoimeksianto

Comrealin välittäjät etsivät toimeksiannostanne juuri Teille sopivan kiinteistön. Varsinkin pääkaupunkiseudulla ostokohteen löytäminen saattaa olla haasteellista ja siksi ostotoimeksiannon tekeminen on helpoin ja usein lopulta taloudellisesti kannattavin polku kiinteistön ostajalla.

Varsinkin asuinrakentamiseen soveltuvien kohteiden, tonttien tai muutoskohteiden hankinnassa suosittelemme ostotoimeksiantoa.

Sale- and lease back

Kun omien tilojen omistaminen ei ole välttämätöntä ja tiloihin sitoutunut pääoma tarvitaan johonkin muuhun, on sale and lease back nopea ja tehokastapa toimia.

Sale and lease back – toimeksiannolla etsimme kiinteistöön sijoittajan, joka solmii kanssanne pitkäaikaisen vuokrasopimuksen ja näin kiinteistöön sitoutunut pääoma vapautuu käyttöönne.

Toimitilat

Odota hetki...

Odota hetki...

Sijainti

Tilatyyppi

Pinta-ala

Kauppatapa

Näytä hakutulos