Toimitila 2018-05-08T17:06:48+00:00

Vuokrataan toimistotilat - Vantaa

Lentäjäntie 3, Aviapolis, 01530 Vantaa #10705979

Toimistotilaa lentokenttänäkymin uudistuneessa Avia Pilotin kiinteistössä! ✈️

Osoite
Lentäjäntie 3, 01530 Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotilaa
36,5 - 416 m2
Kiinteistö
Avia pilotin kiinteistö on uusittu upeasti entisen WTC:n jäljiltä ja se kyllä näkyy. Sisustuksessa on käytetty paljon luonnonmateriaaleja ja Skandinaavisia sävyjä. Upea aula toivottaa sinut ja yritysvieraasi tervetulleeksi tähän upeaan kiinteistöön.

Avia Pilotissa on vielä seuraavat toimistokoot jäljellä;

2 krs
36,5 m2 - Näppärä ja tehokas toimistohuonetila Avia Pilotin toisessa kerroksessa. Suuri, avoin ja siistikuntoinen kulmahuone erittäin rauhallisella sijainnilla. Kalustettuun tilaan kuuluu verkkoyhteydet sekä tulostuslaiteet. Mahdollista vuokrata erikseen kiinteistön neuvotteluhuoneita. Rakennuksen palveluihin kuuluvat ensimmäisen kerroksen viihtyisän lounge-alueen käyttö ja monipuoliset aulapalvelut. Yhteiskeittiö muiden vuokralaisten kanssa.

3 krs
126 m2 - Työhuoneita yhdelle tai kahdelle työpisteellä sekä avotilaa / tiimihuoneita. Avokeittiö sekä kaksi siistiä wc-tilaa. Erittäin rauhallinen sijainti.

4 krs
70 m2 - Pieni aula- tai avotyötila, kolme erillistä työhuonetta (1-2 työpistettä per huone), kaksi wc:tä ja pieni varastohuone. Erittäin rauhallinen sijainti sekä valoisat, avarat maisemat. Yhteiskäytössä oleva keittiö.

159,5 m2 - valoisa ja muuntojoustava toimistotila.

217 m2 - valoisassa toimistossa on avotilaa, työhuoneita, neuvotteluhuone, varasto sekä wc- ja taukotilat. Tila on mahdollista yhdistää viereisen 159,5 m2 toimistotilan kanssa jolloin toimiston pinta-ala on yhteensä 376,5 m2

7 krs
241 m2 - Maisematoimisto. Tila on nyt lähes alkuperäiskuntoinen eli valtaosaltaan muutoksia kaipaava mutta kyseessä on monien mahdollisuuksien toimistotila. Pohjaratkaisu ja sen muunneltavuus antaa mahdollisuudet monenlaiseen työntekoon, tilaan saadaan tehtyä niin avotoimistoa kuin huoneitakin sekä niiden yhdistelmiä. Suuri keittiötila löytyy erilaisiin kohtaamisiin. Valoisasta toimistosta avautuvat todella upeat maisemat.

175 m2 - Tämä toimistotila on mahdollista yhdistää saman kerroksen toiseen vapaaseen tilaan jolloin koko toimiston yhteispinta-ala on 416 m2

Kaikki kiinteistön tilat ovat täysin muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Vuokranantajan kanssa on myös mahdollista suunnitella toimiston layoutia arkkitehdin kanssa jossa tilat voidaan mitoittaa yrityksen tarpeiden mukaan.
Sijainti
Keskeinen sijainti pääväylien solmukohdassa ja lentokentän välittömässä läheisyydessä. Helsinki-Vantaan lentokentälle on erinomaiset kulkuyhteydet kuljit sitten junalla, bussilla, autolla tai pyöräillen.
Pysäköinti
Vieraspysäköinti suoraan kiinteistön edessä. Vuokralaisille mahdollisuus vuokrata parkkipaikkoja kiinteistöä vastapäätä P5 hallista tai muista lentokentän parkkihalleista
Palvelut
Vastaanotto, ylimmän kerroksen kokoustilat, kiinteistön sisäkautta kuntosalille Scandic hotelliin, lounasravintolaan tai lennolle.
Kulkuyhteydet
Aviapoliksen juna-asema 400 m
Bussipysäkit 200- 400 m
Lentokenttä 100 m
Vapautuu
Kysy
Energiatehokkuusluokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Näkyvällä paikalla

Ota yhteyttä

Comreal Oy LKV

Joonas Nilsson
Näytä puhelinnumero 044 328 3425

P. Näytä puhelinnumero 020 744 1000
Läkkisepänkuja 6, 00620 Helsinki

Comreal Oy on kasvava ja osaava kiinteistöalan palveluntuottaja kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille.

Kiinteistö on sijoittajalle hyvä sijoitus vain, jos siellä on tyytyväiset asiakkaat, eli vuokralaiset. Siksi laadukas asiakaspalvelu on toiminnan lähtökohta.

  http://www.comreal.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Lentäjäntie 3, Vantaa

Tietosuojaseloste