Toimitila 2018-05-08T17:06:48+00:00

Vuokrataan toimistotilat, liiketilat - Helsinki

Hämeentie 31, Sörnäinen, 00500 Helsinki #10638958

Hämeentien saneeratut toimistot ovat täydellinen valinta sinulle.

Osoite
Hämeentie 31, 00500 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
281 - 586 m2
Liiketilaa
281 - 586 m2
Yhteensä
562 - 1172 m2
Kiinteistö
Tämä ainutlaatuinen toimistokohde sijaitsee Helsingin keskustassa ja tarjoaa valoisia tiloja, jotka voidaan helposti jakaa kahteen tai kolmeen osaan. Tilakoot alkavat noin 200 neliömetristä ylöspäin, joten meillä on tilaa sekä pienille tiimeille että suuremmille organisaatioille.

Valoisuus ja esteettisyys ovat keskeisiä ominaisuuksia, jotka tekevät näistä tiloista ainutlaatuisia. Ikkunat avautuvat jokaiseen ilmansuuntaan, tarjoten upeat näkymät läheisiin puistoihin ja kantakaupungin kattojen ylle. Tämä luo inspiroivan ja miellyttävän työympäristön, joka auttaa lisäämään työntekijöidesi tuottavuutta ja hyvinvointia.

Ymmärrämme, että toimistotarpeesi voivat muuttua ajan myötä. Siksi tilojemme suunnittelussa on otettu huomioon joustavuus ja skaalautuvuus. Voimme mukauttaa tilat vastaamaan muuttuvia tarpeitasi, oli kyse sitten tiimisi kasvusta, uusista projekteista tai erilaisten tilavaatimusten huomioon ottamisesta.
Ympäristö
Hämeentien saneeratut toimistot on sisustettu maanläheisillä ja murretuilla sävyillä, luoden yhtenäisen ja harmonisen kokonaisuuden. Tämä luo ajattoman pohjan, joka mahdollistaa mukautuvan ja persoonallisen sisustuksen tiloille. Haluamme, että tilat tuntuvat kodikkailta ja inspiroivilta samanaikaisesti.
Muuta
Hämeentien saneeratut tilat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda toimistoympäristö, joka palvelee sekä nykyisiä että tulevia tarpeitasi. Valoisuus, esteettisyys, joustavuus ja tyylikäs sisustus tekevät näistä tiloista erinomaisen valinnan yrityksellesi.

Ota yhteyttä meihin tänään ja varaa aika tutustumiseen. Olemme valmiita auttamaan sinua löytämään täydelliset toimistotilat, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Tervetuloa!
Vapautuu
01.11.2019

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Ota yhteyttä

Comreal Oy LKV

Nico Björkbacka
Näytä puhelinnumero 0400 415 909

P. Näytä puhelinnumero 020 744 1000
Läkkisepänkuja 6, 00620 Helsinki

Comreal Oy on kasvava ja osaava kiinteistöalan palveluntuottaja kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille.

Kiinteistö on sijoittajalle hyvä sijoitus vain, jos siellä on tyytyväiset asiakkaat, eli vuokralaiset. Siksi laadukas asiakaspalvelu on toiminnan lähtökohta.

  http://www.comreal.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Hämeentie 31, Helsinki

Tietosuojaseloste