Toimitila 2018-05-08T17:06:48+00:00
Videoesittely

Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Teollisuuskatu 33, Vallila, 00510 Helsinki #10673053

Uudet ja monipuoliset toimitilat Suomen finanssimaailman sydämessä, Teollisuuskadulla!

Osoite
Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
300 m2
Tilajako
Jaettavissa
Kiinteistö
Nejännen kerroksen toimistotila jossa myös upea kulmahuone josta upeat näkymät business parkin aulaan.

Tilaa on mahdollista jakaa myös muutamalle käyttäjälle. Toimistossa on paljon ikkunapinta-alaa joka tuo paljon luonnon valoa sisälle. Automaattiset kattovalot sekä ilmanvaihto joka mittaa tilassa kokoajan ilmanlaatua ja näin ollen säätelee sitä tarpeen mukaan. Toimistossa on täysin uusi keittiö ja wc.

Toimistotila rakennetaan täysin asiakkaan toiveiden mukaan, joten tilan saa räätälöityä täysin omaa yritystä palvelevaksi.

Toimistoon on kaksi sisäänkäyntiä.
Sijainti
Kiinteistö sijaitsee Vallilan keskeisimmällä paikalla. Kohteeseen on vaivatonta saapua niin julkisilla kulkuvälineillä kuin autollakin. Työmatkapyöräilijöitä palvelee oma pyöräparkki sekä tilava ja tyylikäs sauna- ja suihkutilat.
Pysäköinti
Kiinteistössä on oma parkkihalli ja sisäpiha jossa on runsaasti parkkipaikkoja, niin vuokralaisille kuin vierailijoillekkin. Parkkihallista on myös sisäyhteys toimistokerroksiin sekä aulaan.
Palvelut
Vallila 33 business parkissa tilat sopeutuvat yrityksesi työrytmiin, ei toisin päin. Näin ollen kaikkiin vuokrasopimuksiin kuuluvat seuraavat kiinteistön palvelut;

Kiinteistön aulapalvelussa ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta on helposti tavoitettavissa sekä he ovat valmiina auttamaan sinua ja asiakkaitasi kaikissa tarpeissa, pesulapalveluista tilaisuuksien järjestämiseen.

Upeat ja uudenaikaiset neuvottelutilat palvelevat sinua pienistä palavereista auditorioseminaareihin. Kaikki neuvottelutilat ovat toteutettu tyylillä ja niistä löytyy ajanmukainen teknologialaitteisto vaativampaankin tarpeeseen.

Ravintola Loft 33 tarjoilee päivittäin runsaan aamupalapöydän sekä lounasbuffeen à la carte annoksineen. Viihtyisä avotila jonka upea värimaailma ja pehmeät sohvanurkkaukset takaavat rauhallisen ruokailuhetken. Ravintolassa on myös muutama kabinetti jotka ovat vapaassa käytössä. Loft33 voit tilata kätevästi tarjoilut yrityksesi palaveriin tai suurempaankin tilaisuuteen. Ravintola ei tingi laadusta eikä palvelusta. Ravintola on varaustettu myös A-oikeuksilla.

Hyvinvointisi tukena Vallila33 business parkissa on oma crosfit-sali jossa voit työntekijät voivat treenata niin yksin kuin porukassakin. Salilla käy myös säännöllisesti personal trainner joka auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi. Salin vieressä on myös peilisali jossa on myös vakituisia jooga-vuoroja. Tilavat ja tyylikkäät sauna- ja suihkutilat ovat kaikkien käytettävissä.
Kulkuyhteydet
Kiinteistön ohi kulkevat useat keskeiset bussi-ja raitiovaunulinjat. Raitiovaunulinja 9 pysäkki sijaitsee aivan kiinteistön kulmalla.

Mäkelänkatu ja Aleksiskiven katu on vain lyhyen kävelymatkan päässä.
Pasilan juna-asema melkein kulman takana.

Bussipysäkki 140-380 m
Raitiovaunupysäkki 130 m
Pasilan juna-asema 430 m
Lentokenttä 15 km

Muuta
Vuokraan sisältyy palveluiden lisäksi myös ylläpitokulut (sähkö, lämpö, vesi, kiinteistönhoito, jätehuolto, kaikkien yleisten tilojen siivous ja vartiointi).
Vapautuu
Heti

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Yhteystiedot

Comreal Oy LKV

Nico Björkbacka
Näytä puhelinnumero 0400 415 909

Joonas Nilsson
Näytä puhelinnumero 044 328 3425

Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö tähän kohteeseen!

Huomasithan, että kaikki kohteemme eivät ole Internetissä. Kerro meille tilatarpeesi niin kartoitamme sinulle parhaat vaihtoehdot.

Palvelumme on tilanhakijalle maksuton.

  http://www.comreal.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Teollisuuskatu 33, Helsinki