Object 2018-05-09T15:33:21+00:00

For rent office - Espoo

Itsehallintokuja 3, Leppävaara, 02600 Espoo #10757543

Vuokrattavana pääkonttoritilaa huippumodernista 2019 valmistuneesta toimistotalosta Leppävaarasta, hyvien kulkuyhteyksien ääreltä.

Address
Itsehallintokuja 3, 02600 Espoo
Type
Office
639 - 1529 m2
Property
Tervetuloa tutustumaan vuokrattavana olevaan pääkonttoritilaan huippumodernista toimistotalosta Leppävaarasta!

Sijaitsee erinomaisella paikalla Leppävaaran alueella, joka on tunnettu hyvistä kulkuyhteyksistään ja vireästä liike-elämästään. Toimistotalo on valmistunut vuonna 2019 ja tarjoaa muuntojoustavia tiloja suuremmillekin yrityksille.

Tiloissamme on panostettu huippuluokan tekniikkaan, kuten oppivaan valaistukseen ja erinomaiseen akustiikkaan, mikä takaa viihtyisän ja tehokkaan työympäristön. Lisäksi rakennus tuottaa yli puolet energiankulutuksestaan uusiutuvilla energialähteillä, kuten maalämmöllä ja aurinkovoimalla, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Kiinteistölle on myönnetty LEED Gold -ympäristöluokitus, joka osoittaa korkeaa ympäristövastuullisuutta.

Toimistotilamme soveltuvat erinomaisesti suuremmille yrityksille, ja tilat ovat muuntojoustavia, joten ne voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaan. Tarjoamme tiloja, jotka vastaavat modernin työelämän vaatimuksia ja luovat inspiroivan työympäristön.

Leppävaara on vireä liiketoiminnan keskus Espoossa, ja alueelta löytyy monipuoliset palvelut, kuten kauppoja, ravintoloita ja hyvät liikenneyhteydet julkisilla kulkuneuvoilla, kuten junalla ja bussilla.

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja ja järjestääksesi tilanäyttö. Tervetuloa tutustumaan huippumoderniin toimistotaloon Leppävaarassa, ja löytämään uusi koti yrityksellesi!
Parking
Pysäköintitilaa parkkihallissa kiinteistön vieressä.
Services
Aulapalvelu, Catering, Kuntosali, Lounasravintola, Saunatilat, Siivous, Tietoliikennepalvelut, Toimistokalusteet, Videoneuvottelu, Vuokrattavia neuvottelutiloja.
More info
Ilmastointi, avo- / kombitoimisto
2168 m² , Jaettavissa/laajennettavissa 1529/639 m²
Release date
Kysy
Energy efficiency class
A
CONTACT

Comreal Oy LKV

Joakim Kukkonen
Show phone number 040 555 8106

P. Show phone number 020 744 1000
Läkkisepänkuja 6, 00620 Helsinki

Comreal Oy on kasvava ja osaava kiinteistöalan palveluntuottaja kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille.

Kiinteistö on sijoittajalle hyvä sijoitus vain, jos siellä on tyytyväiset asiakkaat, eli vuokralaiset. Siksi laadukas asiakaspalvelu on toiminnan lähtökohta.

  http://www.comreal.fi
More info

Object: Itsehallintokuja 3, Espoo