Object 2018-05-09T15:33:21+00:00

For rent office - Espoo

Esikunnankatu 1, Leppävaara, 02600 Espoo #10661569

Address
Esikunnankatu 1, 02600 Espoo
Type
Office
1473 - 1568 m2
Divisible
Divisible
Property
Seitsemänkerroksisen toimistorakennuksen julkisivu avautuu Kehä I:lle ja Perkkaantielle. Vaaleat kivipinnat ja suuret lasipinnat tuovat julkisivuun raikkautta ja keveyttä. Toimistotalo sijaitsee Leppävaaran näkyvimmällä paikalla, eikä jää ohikulkijoilta huomaamatta.
Tämän uudiskohteen keskeinen etu on sen oivallinen sijainti. Muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydellä ovat rautatie- ja linja-autoasema sekä Leppävaaran palvelut, esimerkiksi lounasravintolat, päivittäistavarakaupat ja Glo Hotel Sello. Kehä I ja kivenheiton päässä sijaitseva Turunväylä mahdollistavat nopeat yhteydet henkilöautolla liikkuville. Matka kiinteistöstä Helsingin ydinkeskustaan taittuu kahdessakymmenessä minuutissa.
Location
Muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydellä ovat rautatie- ja linja-autoasema sekä Leppävaaran palvelut. Kauppakeskus Sellon yli 170 liikkeen joukosta löydät kattavan valikoiman niin muodin, sisustuksen, vapaa-ajan kuin hyvinvoinninkin liikkeitä.
Parking
Leppävaarassa pysäköintikään ei muodostu ongelmaksi, sillä toimistorakennusta palvelevassa parkkihallissa on tilaa 500 autolle. Pyörällä liikkuvat voivat jättää kulkuvälineensä turvallisin mielin Avec 2:n pyöräparkkiin.
Services
Kiinteistön palveluihin kuuluvat vastaanotto, catering ja ravintolapalvelut. Asiakasyritykset voivat halutessaan hyödyntää toimistorakennuksen tasokkaitasauna- ja kokoustiloja sekä kuntosalia.
Release date
Heti

Divisible

CONTACT
More info

Object: Esikunnankatu 1, Espoo