Etusivu
 • Location

  Province
  City
  District
  City
  Postal code
  Street address

  Type

  Size

  Rentals
  For Sale

  Retail / Store
  Other
  Office
  Production
  Storage
  Lot
  Area min.

  Area max.
  Order by
 • Comreal toimitilat Oy

  Comreal toimitilat Oy on toimitilojen ja liiketilojen vuokraus-, myynti- ja arviointipalveluihin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Toimitilat - Myynti

Toimitilat - Vuokraus

Comreal toimitilat Oy hoitaa kaikki toimitilamyynnit osaavasti ja ammattitaidolla, oli kyseessä sitten osakekauppa, kiinteistökauppa, joko yksittäin tai portfoliona.  Alueellisesti toimimme koko maan kattavasti, Helsingistä aina Lappiin saakka. Toimitilamyyntimme kattaa kohteen arvioinnin ja hinnoittelun, ilmoittelun, ostajan löytämisen sekä kaupan loppuun saattamisen. 

Comreal toimitilat Oy hoitaa kaikki toimitilavuokraukset osaavasti ja ammattitaidolla, oli kyseessä sitten yksittäiset toimitilat, toimistotilat, varastotilat tai liiketilat - tai isompi kokonaisuus. Palvelemme sekä yksittäisiä toimitilan omistajia että instituutioita parhaalla mahdollisella tavalla. Panostamme toimitilavuokrauksessamme aina asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Kiinteistöarviointi ja Konsultointi

Kiinteistökehitys

Comreal toimitilat Oy:n kiinteistöarviointi- ja konsultointipalvelut tarjoavat instituutionalisille ja yksityisille kiinteistösijoittajille, luotonantajille, rakennuttajille sekä kiinteistön omistajille ja käyttäjille mm. seuraavia palveluja.Kiinteistöarviot perustuvat Comreal toimitilat Oy:n vahvuuksiin eli henkilökunnan koulutukseen (AKA-yleisauktorisointi,) usean vuoden käytännön ammattitaitoon ja kokemukseen, markkina- ja toimitilatuntemukseen sekä systemaattiseen tietojen käsittely- ja esitystapaan.

Kiinteistökehityksen tarkoituksena on pidentää nykyisen tai suunnitteilla olevan kiinteistön tai sen osan teknistä ja taloudellista elinkaarta mahdollisimman pitkälle. Kehittämällä vanhoistakin kiinteistöistä saadaan viihtyisiä ja toimivia, nykypäivän vaatimukset täyttäviä toimitiloja, jotka tarjoavat käyttäjälle viihtyisiä ja toimivia työskentelyolosuhteita ollen samalla omistajalle tuottavia sijoituskohteita. Toisaalta uudishankkeissa hyvällä ennakkosuunnittelulla voidaan kiinteistön elinkaari optimoida mahdollisimman pitkäksi.

Search for premises

Advanced search